Fri frakt på ordrar över 600kr
  1. Start
  2. Om oss

Om oss

Rock by Sweden grundades 2009 av bland annat Laila Bagge. Med en stor passion för smycken i en unik design fortsätter vi att utveckla våra kollektioner med stilsäkra och attitydfulla smycken.

Genom att arbeta med exklusiva kristaller från Swarovski och Stellux ger vi våra smycken den där unika, rockiga och glamourösa känslan som kännetecknar vårt varumärke.

Vi är Rock by Sweden

Vi på Rock by Sweden är stolta över att vi alltid vågat gå vår egen väg. Vi försöker aldrig vara något vi inte är. Att tro på sig själv och rätten att få uttrycka sitt sanna jag är viktigt för oss. Smyckena du bär är ett sätt att uttrycka vem du är. Vi är Rock by Sweden.

Våra smycken 

  • Är gjorda med fantastiska kristaller från bland annat Swarovski och Stellux, och vi använder bara stenar och pärlor av hög kvalitet.

  • Är gjorda av en bas av koppar, mässing eller stål och följer EU:s krav och direktiv om tillåtna halter av nickel, bly och kadmium.

  • Är handgjorda och pläterade med rhodium, 16K guld och rosé guld.

Svensk design

Sedan start 2009 har Laila Bagge varit vår huvuddesigner. Idag drivs företaget dock vidare i annan regi men i samma anda. Vi arbetar konstant för att fortsätta designa och erbjuda produkter i en elegant, rockig och unik design.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord