Fri frakt på ordrar över 600kr

Presentkort

Är du på jakt efter den perfekta presenten? Kanske till din mamma, partner, kollegan eller någon annan du tycker om och vill uppmärksamma. Även om du känner personen väl kan det ibland vara svårt att hitta helt rätt present. Ett presentkort är presenten som aldrig kommer behöva bytas!

Oavsett om du är på jakt efter en liten gåva eller vill slå på större kommer ett presentkort alltid att bli rätt. För dig som är ute i sista sekund kan våra presentkort också bli räddaren i nöden. Det är inte bara väldigt enkelt utan kommer också bli väldigt uppskattat.

Du handlar våra presentkort genom att först välja ett belopp, antingen något av våra alternativ eller genom att ange valfri summa mellan 100 - 3000kr. Välj en bild som du tycker passar tillfälle och mottagare eller välj att ladda upp en egen bild, godkända format är jpg och png.

Fyll i informationen med namnet på personen det är från, mottagarens namn och mejl och ett personligt meddelande. Observera att presentkortet kommer att levereras direkt till mottagarens E-mail. Om du önskar lämna över presentkortet personligt välj då i stället att skicka presentkortet till din egen mejl.

Ditt presentkort kommer inte att levereras direkt vid köptillfället utan först när vi aktiverar din order. Om du lägger din order på en helgdag kan det därför dröja till nästkommande arbetsdag innan du mottager presentkortet – oroa dig därför inte om presentkortet inte kommer direkt. Om du är ute i sista sekund och behöver presentkortet omgående kan du ringa 0370-92610 så brukar vi kunna hjälpa till!
Om du väljer att få presentkortet levererat till mottagaren kommer du att ta emot ett mejl när det levererats till mottagarens angivna E-mail. 

Presentkort är hos oss giltiga under ett års tid. Två veckor innan presentkortet går ut kommer du att få ett påminnelsemejl till den angivna e-postadressen.

Du använder presentkortet genom att skriva in presentkortskoden i presentkortsfältet i kassan. Om totalsumman på ordern överskrider summan på presentkortet kommer hela värdet på presentkortet att användas och det är efter köpet förbrukat. Om den totala summan i stället är lägre än på presentkortet kommer det att finnas pengar kvar som du kan utnyttja vid ett senare tillfälle. Du kan använda presentkortet hur många gånger som helst fram tills det är förbrukat alternativt fram till utgångsdatumet.

Har du fler än ett presentkort kan du använda dem vid samma beställning. De kan också användas i kombination med rabattkod. Däremot kan du inte använda rabattkoder när du köper ett nytt presentkort. Presentkort kan inte heller användas för att köpa nya presentkort.

Om du skulle returnera en order som är köpt med ett presentkort kommer summan att återföras till ditt presentkort som sedan kan användas för ett nytt köp.

I dagsläget skickar vi endast våra presentkort digitalt till den angivna e-mejladressen i samband med ordern. Du kommer kunna skriva ut ett färdigt presentkort då det bifogas som en bild i mejlet som du kan spara för att sedan skriva ut. 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord