Fri frakt på ordrar över 600kr
Vanliga frågor
CMS default
White

Vilka betalningsalternativ kan jag välja på?

Vi samarbetar med Klarna och Klarna Checkout, det är en säker betalningsmetod där du kan välja på att betala med faktura, de vanligaste kontokorten eller via direktbetalning.

Hur lång är leveranstiden?

I normalfallet sker leveransen inom 5 arbetsdagar efter att din order kommit till oss.

Vad kostar frakten?

Frakten kostar 49 kr, men om du handlar för 600 kr eller mer är frakten kostnadsfri.

Kan jag ändra/avbeställa en order?

Ja det kan du i de flesta fall göra, men då måste du omgående kontakta oss på kundtjänst så att vi hinner ändra din order. Var tydlig med dina orderuppgifter och vad ärendet gäller.

Hur gör jag om jag inte fått någon orderbekräftelse?

Då har du troligtvis lämnat fel kontaktuppgifter. Kontakta då oss på kundtjänst så ska vi skicka ut en ny orderbekräftelse till dig.

Vilka skötselråd rekommenderar ni?

Våra smycken är bijouterier och bör därför behandlas varsamt. Då många av smyckena är pläterade med rodium kan de med tiden komma att tappa färg på utsatta områden. Detta är en normal förslitning. Hur snabbt detta går beror på hur väl du tar hand om ditt smycke. Om du är varsam och följer våra skötselråd kan du glädjas åt och använda ditt smycke i många år.

Utsätt inte smyckena för fukt och väta. De kan då missfärgas och stenarna kan lättare lossna. Ta därför alltid av dem när du diskar, duschar, sover, tränar eller tvättar händerna.

Parfym, hudkrämer och hårspray kan missfärga smyckena. Vänta därför ett tag att ta på dig smyckena efter att ha använt liknande produkter.

För att smyckena ska hålla längre bör du också förvara dem separata i de tygpåsar som följer med ditt smycke. Det kan nämligen finnas en risk att smyckena tappar färg om de ligger en längre tid intill varandra utan något skydd emellan.

För rengöring använd inga starka rengöringsmedel, använd endast en fuktig trasa.

Vad är det för material i smyckena?

Materialet i våra smycken är rodiumpläterat brons eller stål. Vi använder bland annat Swarovski- och Stelluxkristaller. Smyckena betraktas som nickelfria då de håller sig inom de gränsvärden som finns i EU för att betraktas som nickelfria. Men viktigt att tänka på är att detta trots det är bijouterier och vi kan därför inte garantera att du som nickelkänslig kund inte ska få några besvär. Är du osäker ser vi att du gärna kontaktar oss på kundtjänst.

 

Ställ en fråga

Hittar du inte svaret på din fråga eller vill påpeka något, gör det nedan.

Information
Nej
Ja
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord