Fri frakt på ordrar över 600kr

  Lily was here - R1353gun

  Så lågt som 449,00 kr
  Gör dina produktval för att se lagerstatus
  Fantastisk ring med en stor kristall.
  • Storlek:
   • 5
   • 6
   • 7
   • 8
   Valt alternativ är ur lager
  Artikelnummer: Lily was here - R1353gun
  Storleksguide
  Lägg till i önskelistan Ta bort från önskelistan
  Information
  Färg Gun
  Material Rhodiumpläterat koppar, Stellux kristall.
  Mått Sten: 20mm
  Storleksguide

  Är du osäker på vilken ringstorlek du ska välja? Följ instruktionerna nedan för att hitta din storlek.

  Våra ringar tillverkas enligt måttsystemet US/CAN, med storlekar som 6, 7, 8 osv. I Sverige är det vanligast att mäta ringstorleken efter ringens diameter, där t.ex storlek 17 motsvarar en inre diameter på 17mm. Mät enligt något av stegen nedan och använd konverteringstabellen för att omvandla din storlek från inre diameter till US/CAN eller tvärtom.

  • Ta en ring som du vet passar och mäta dess inre diameter (mm) med ett skjutmått/linjal. När du har måttet kan du enkelt omvandla det till US/CAN med hjälp av tabellen nedan.

  • Ta en bit snöre eller papper och linda runt fingret. Mät sedan snöret eller pappret med en linjal i mm. Omvandla sedan millimetermåttet till US/CAN måttsystem.

  Tänk på att storleken på händerna och fingrarna förändras när det är kallt respektive varmt ute. Vid kallare dagar är fingrarna mindre och när det är varmt sväller istället fingrarna något.

  Vi vill göra er uppmärksamma på att detta enbart är en guide och vi kan inte ansvara för eventuella fel med ringstorlekar.

  En utförligare guide hittar du här

  Frakt

  Fraktkostnad inom Sverige är 49 kr. Om ditt ordervärde överstiger 600 kr blir leveransen fraktfri.

  Leverans sker i normalfallet inom 5 arbetsdagar efter att vi har mottagit din order. Vår målsättning är att packa och skicka alla orders som vi mottager innan 12.00 samma dag annars nästkommande arbetsdag. Leveranstiderna kan variera beroende på bostadsort, men levereras vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar. Mer information finns här

  Recensioner

  Skriv din egna recension

  Inga recensioner än

  Logga in
  Skapa ett konto
  Återställ lösenord